Over F&L Powerrental

F&L Powerrental is een gespecialiseerd bedrijf dat voorziet in complete stroom, water, warmte en/of licht netwerken voor evenementen, festivals, beurzen en op bijzondere werkplekken zoals in fabriekshallen. Daarnaast verhuren wij ook losse materialen.

Wij denken graag met u mee over de afzonderlijke productgroepen, maar door het totaalpakket bij ons te huren, bespaart u geld op transport en handling. Ook sluit de gehele infrastructuur dan gemakkelijk op elkaar aan en komt u op locatie niet voor verrassingen te staan.

Onze producten worden regelmatig gekeurd, waardoor u zeker bent van een uitstekende kwaliteit en door onze grote voorraad is alles altijd leverbaar. Omdat iedere opdracht anders is, ontwikkelen wij oplossingen op maat. Wij denken met u mee over de mogelijkheden en u krijgt een zeer gespecificeerde offerte. Wanneer u materialen van ons gehuurd heeft, staan onze vakkundige servicemedewerkers 24 uur per dag voor u klaar.

Transport

Om de materialen tijdig op locatie te kunnen leveren, beschikt F&L Powerrental over een uitgebreid wagenpark. Naast twee vrachtwagencombinaties met kraan en een dichte vrachtwagen, hebben wij verschillende servicebussen rijden voorzien van het benodigde gereedschap.

Contact

F&L Powerrental
010-4146844
info@powerrental.nl

Spoed en service nummer 06 12 03 66 19

Nieuw bezoek- en factuuradres vanaf 1 april 2014
Fennaweg 22
2991 ZA Barendrecht
F&L Powerrental, stromend licht verwarmd water