Projecten

CHIO

In het Kralingse bos vond eind juni wederom het CHIO plaats met vijf dagen vol fantastische hippische sport. F&L Powerrental is trots ook dit jaar bij te hebben mogen dragen aan dit internationale paardensport evenement.
 
Met bijna 5 kilometer leidingwerk verzorgden wij alle tijdelijke watervoorzieningen voor mens én dier. Naast het voorzien van stromend water en afvoer van alle keukens, de sanitaire voorzieningen en de douche units creëerden we ook de afspuitplaatsen voor de paarden bij de tijdelijke stallen. Bovendien legde we speciaal voor de brandweer een noodleiding net aan, midden in het bos.

Nederlandse Veteranendag

in de laatste week van juni is F&L Powerrental weer druk in bezig om
het complete malieveld te voorzien van een infrastructuur voor alle water en stroombehoefte voor de Veteranendag Daarnaast verzorgden we de terrein- en tent verlichting en veiligheidsvoorzieningen zoals de brandblussers en noodverlichting.

Op zaterdag de 29st vind het evenement plaats;  de Nederlandse Veteranendag. Het eerbetoon  aan de ruim140.000 Nederlandse veteranen, van ex-militairen welke zijn ingezet tijdens de Tweede Wereldoorlog tot ‘jonge’ veteranen die hebben deelgenomen aan vredesmissies zoals in Libanon,  Irak en Afghanistan.  
 

Koningsvaart - inhuldiging van Koning Willem Alexander

Net als voor de rest van Nederland,  stond voor F&L Powerrental Koninginnedag dit jaar,  in het teken van de kroning van Prins Willem Alexander.  Het publieke hoogtepunt hiervan was de koningsvaart over het IJ met het koningspaar en hun kinderen.

Tijdens deze mini-Sail verzorgt F&L Powerrental, in opdracht van technisch productiebureau Livetime, alle generatoren en aanvullende stroomvoorzieningen op schepen, pontons en op de locaties hieromheen; Eye, Overhoekspark, muziekgebouw, Sumatrakade, Noordwal en de kop van Java.

Onze betrokkenheid bij de officiële festiviteiten in Amsterdam beschouwen wij als de kroon op onze werkzaamheden van de afgelopen jaren.
 
Natuurlijk verzorgen we naast de activiteiten in Amsterdam ook voor ruim tien andere Oranje feesten de stroom en/of watervoorzieningen.

Klassiek jaar

2013 stond bij F&L Powerrental in het teken van klassieke evenementen. Met maar liefst twee opera's op locatie, de Rheingold op de Rijn (met oa de Wagner experience) en Blauwbaard op Fort Rijnauwen. Daarnaast waren we betrokken bij twee voor ons nieuwe concerten, namelijk het  Veerhavenconcert  in Rotterdam en het Prinsengracht concert in Amsterdam. In Den Haag mochten we als vanouds weer leveren voor het  Festival Classique.  Onze klassieke evenementen worden in  2014  voortgezet met Frozen Planet.

Voor bovenstaande projecten hebben we licht (terein en veiligheid)koeling, verwarming en stroomvoorzieningen geleverd.

Winter seizoen

De Nederlandse winter laat zich uitzonderlijk lastig voorspellen. Om niet voor verrassingen te komen te staat, zijn voor vele evenementen verwarmingsunits een absolute must. Ook deze winter heeft F&L Powerrental weer voor diverse tentenleveranciers de warmtevoorzieningen geleverd.

Het kan vriezen en het kan dooien, maar gelukkig kan iedereen altijd schaatsen op de ijsbaan. Op diverse plekken in het land leverde F&L Powerrental voor de ijsbanen; stroomnetwerken, goed geïsoleerde water faciliteiten, licht- en noodvoorzieningen zoals brandblussers en noodverlichting.

Ook deze winter leverde F&L Powerrental weer aan diverse nieuwjaars evenementen met als grote namen de Nationale Nieuwjaarsnacht in Rotterdam en de liveshow van de Staatsloterij in Amsterdam.  
F&L Powerrental, stromend licht verwarmd water