Water

F&L Powerrental levert tijdelijke watervoorzieningen van hoogwaardige kwaliteit voor evenementen, festivals en beurzen. Of het gaat om de aansluitingen voor toiletgroep of een compleet water aan- en afvoer netwerk voor een culinair festival of evenement, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden, leggen de watervoorziening aan en bieden 24-uurservice tijdens uw evenement.

Tijdelijke water voorzieningen

U wilt optimaal profiteren van stromend water op uw evenement. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor tijdelijke aan- en afvoer van water voor uw barren, keukens, toiletvoorzieningen etc.

F&L Powerrental denkt voor u aan alle veiligheidseisen zoals het desinfecteren, de bemonstering en eventuele extra te maatregelen naar aanleiding van ‘extreme’ weersomstandigheden zoals vorst.  

Schoon drinkwater

F&L Powerrental besteed veel aandacht aan de veiligheid van het drinkwater voor uw gasten en medewerkers. Onze waterleidingen zijn gekeurd zodat het water veilig getransporteerd wordt. Drink- en afvalwater worden vanzelfsprekend streng gescheiden.

Zelfs wanneer er geen vaste wateraansluiting is op de locatie, verzorgen wij drinkwater vanuit tanks, compleet gedesinfecteerd volgens de wet- en regelgeving. Om te voldoen aan HACCP regelgeving bieden wij eveneens standalone wasbakken.

Water benodigdheden

Omdat   elk   project  weer anders beschikken we over een grote magazijn voorraad aan benodigd materieel waardoor er  voor elke tijdelijke water infrastructuur een oplossing geboden wordt.

Zo bieden we een grote diversiteit aan  wasbakken RVS met dubbele spoelbak tot troggen met acht kranen, stand alone wasbakken, uiteenlopend formaat hydrofoor- en pers- pompen en beschikken we over grote voorraden waterleidingen, afvoerpijpen, koppelstukken etc.
 
Desgewenst leveren we ook  toiletten  en  douches  waardoor  voor  u alle aan water gerelateerde producten overzichtelijk in een hand blijven en door ons gecoördineerd worden.

Water besparende oplossingen

F&L Powerrental biedt naast een complete infrastructuur voor de aanleg van water aan- en afvoer op uw evenement, ook creatieve oplossingen om water te kunnen besparen.

Samen met onze klanten zoeken we naar mogelijkheden om watergebruik te optimaliseren en te besparen. Onze materialen ten behoeve van grijs water zijn daar een goed voorbeeld van.

F&L Powerrental, stromend licht verwarmd water