Over F&L Powerrental

F&L Powerrental is een gespecialiseerd bedrijf dat voorziet in complete stroom, water, warmte en/of licht netwerken voor evenementen, festivals, beurzen en op bijzondere werkplekken zoals in fabriekshallen. Daarnaast verhuren wij ook losse materialen.

Wij denken graag met u mee over de afzonderlijke productgroepen, maar door het totaalpakket bij ons te huren, bespaart u geld op transport en handling. Ook sluit de gehele infrastructuur dan gemakkelijk op elkaar aan en komt u op locatie niet voor verrassingen te staan.

Onze producten worden regelmatig gekeurd, waardoor u zeker bent van een uitstekende kwaliteit en door onze grote voorraad is alles altijd leverbaar. Omdat iedere opdracht anders is, ontwikkelen wij oplossingen op maat. Wij denken met u mee over de mogelijkheden en u krijgt een zeer gespecificeerde offerte. Wanneer u materialen van ons gehuurd heeft, staan onze vakkundige servicemedewerkers 24 uur per dag voor u klaar.

Transport

Om de materialen tijdig op locatie te kunnen leveren, beschikt F&L Powerrental over een uitgebreid wagenpark. Naast twee vrachtwagencombinaties met kraan en een dichte vrachtwagen, hebben wij verschillende servicebussen rijden voorzien van het benodigde gereedschap.

Contact

F&L Powerrental
010-4146844
info@powerrental.nl

Spoed en service nummer 06 12 03 66 19

Nieuw bezoek- en factuuradres vanaf 1 april 2014
Fennaweg 22
2991 ZA Barendrecht

Vacatures

Wij zijn bij F&L Powerrental BV altijd op zoek naar betrouwbare mensen welke op freelance basis ons vaste team kunnen ondersteunen tijdens het hoogseizoen.

Freelance electricien
Freelance chauffeur

Stuur je sollicitatie, motivatie (CV en foto en gewenste uurtarief) 
naar info@powerrentral.nl
Acquisitie  wordt niet op prijs gesteld.
 
F&L Powerrental, stromend licht verwarmd water