Warmte

Het kan in Nederland behoorlijk koud zijn. F&L Powerrental verhuurt verschillende, tijdelijke warmtesystemen die kleine en grote ruimtes behaaglijk warm maken en houden. Of het nu om het verwarmen van een fabriekshal of van tenten op een evenement gaat, voor iedere locatie creëren wij een passende warmtebron.

Kachels

F&L Powerrental heeft drie soorten kachels in de verhuur:

  • dieselkachels;
  • elektrische kachels;
  • infrarood kachels.


Dieselkachels worden het meest gebruikt voor tijdelijke verwarming van een ruimte. Wanneer een nette oplossing gewenst is, kunnen de dieselkachels buiten de te verwarmen ruimte geplaatst worden. Via luchtslangen gaat de warmte naar een onopvallende uitblaaskast die de warme lucht over de ruimte verdeelt. In de ruimte zelf bevindt zich een thermostaat die de kachel aan- en uitschakelt. Onze dieselkachels zijn extra zuinig in hun dieselverbruik.

Voor kleinere ruimtes, zoals tenten, is een elektrische kachel een eenvoudige verwarmingsbron. Wanneer u geen diesel of ventilatie wilt of mag gebruiken, zijn de infrarood kachels met stralingswarmte een goede oplossing om het behaaglijk warm te maken.

F&L Powerrental, stromend licht verwarmd water